Контакт

За сите додатни информации, објаснувања или понуди, без никави обврски можете да ни се обратите, а ние ке се потрудиме во најкраток можен рок да ви дадеме квалитетна и корисна информација.

Телефон:  ++389 (0)2 55 12 770
Телефон:  ++389 (0)2 32 39 977
Е-маил:  contact@coretec.com.mk
Адреса:  ул. Иво Лола Рибар
бр. 72б лок. 9
Скопје, Македонија